click here

Kulturno-umetničko društvo "Branislav Nušić" iz Borova održalo je  14.03.2018 god. svoju izveštajno izbornu skupštinu na kojoj je, između ostalog, usvojen izveštaj o radu po sekcijama za prošlu godinu i finansijski izveštaj te plan i program rada i finansijski plan za 2017. godinu.
Borovski KUD je u 2017. godini imao 41 nastupa, od toga u Borovu 24 a ostalo izvan njega. Očuvanje kontinuiteta rada i organizacija manifestacija, po kojima je Borovo poznato širom regiona, poput Međunarodnog festivala folklora, Međunarodne likovne kolonije, prioriteti su u radu i za ovu 2018.godinu.
Na izveštajno izbornoj skupštini borovskog KUD-a pored plana rada usvojen je i finansijski plan za 2018 godinu. Pošto je ovo bila i izborna skupština za predsednika je pono izabran gosp.  Rado Bosić.
Predsednik društva Rado Bosić posebno se zahvalio Opštini Borovo, Zajedničkom veću opština i Vukovarsko-sremskoj županiji na finansijskoj pomoći i podršci, ali i brojnim sponzorima, roditeljima i meštanima Borova koji svojim dobrovoljnim prilozima pomažu rad društva

                                   dscn5925 kopiraj      dscn5928 kopiraj      dscn5930 kopiraj

Wednesday the 23rd - Custom text here - HostAfford.com