bdswiss erfahrung

Kulturno-umetničko društvo "Branislav Nušić" iz Borova održalo je  01.03.2017 god. svoju godišnju, izveštajnu skupštinu na kojoj je, između ostalog, usvojen izveštaj o radu po sekcijama za prošlu godinu i finansijski izveštaj te plan i program rada i finansijski plan za 2017. godinu.
Borovski KUD je u 2016. godini imao 22 nastupa, od čega 14 izvan Borova. Očuvanje kontinuiteta rada i organizacija manifestacija, po kojima je Borovo poznato širom regiona, poput Međunarodnog festivala folklora, Međunarodne likovne kolonije, prioriteti su u radu i za ovu 2017.godinu.
Na godišnjoj skupštini borovskog KUD-a usvojen je i finansijski plan za ovu godinu, težak 158 hiljada kuna, od čega je 55 hiljada kuna redovna godišnja dotacija Opštine Borovo. Predsednik društva Rado Bosić posebno se zahvalio Opštini Borovo, Zajedničkom veću opština i Vukovarsko-sremskoj županiji na finansijskoj pomoći i podršci, ali i brojnim sponzorima, roditeljima i meštanima Borova koji svojim dobrovoljnim prilozima pomažu rad društva

                        rsz dscn4980      rsz dscn4978      rsz dscn4995

 

Monday the 25th - Custom text here - HostAfford.com